Wellingtonballongen

Wellingtonballongen

Ballongen.jpg

Den är svår att manövrera, men Edward har lärt sig att tämja den. Just denna ballong är även välsignad med magiska egenskaper. Den kan färdas snabbare än vinden och den kan till och med teleporteras till fjärran länder. Förvaras i Högkvarteret när den inte är i drift.

Hastighet

Slag: Stamina + Pilot
Kostnad: Ingen | Handling: Utdragen

Ballongen kan färdas med en hastighet dubbelt så snabb som den ordinarie om propellern sätts igång med hjälp av tramppedalen. Slå ett slag på Stamina + Pilot var trettionde minut för att se hur länge du orkar hålla farten uppe!

Teleportering

Slag: Intelligence + Occult (+Space)
Kostnad: 1 Viljestyrka | Handling: Utdragen
I ett ögonblick av förhöjd koncentration och fokus på den plats dit man önskar färdas kan ballongen fås att försvinna i tomma intet och materialiseras igen på den tilltänkta platsen. Med fördel har man en detaljrik bild av destinationen och startar och landar på en plats som tillåter ett tiotal meters felmarginal i var riktning. Luften är därför en ideal utgångspunkt eftersom den ger detta utrymme, såväl som reducerar risken för oönskade åskådare. Övervikt är ett mindre problem då ballongen i stort sett transporterar allt som får plats i den korgen på detta sätt, så länge den kan lyfta från marken. Är alla dessa kriterier uppfyllda får nästa äventyr tvivelsutan en flygande start! Ett slag per tur, effekten tar vid när du når 10 lyckoträffar.

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License