The Detective Reporter

Har du bevittnat ett fruktansvärt mord eller har du en ledtråd kring morden vi skriver om? Skicka in tips till vår redaktion: 102 Leather Lane.

Chefredaktör: Mitchell Croyden

Tidningsurklipp från ”The Detective Reporter”

SUPÉMÖRDAREN En man sågs vid niotiden igår Faulkner Alley kidnappa en kvinna. Mannen var 2,1 m lång hade en middagskostym och stormhatt på sig. Försvann runt ett hörn och var borta. Aug 3

SOTAREN KOMMER OCH TAR DIG Lydia Breckenridge försvann från sitt hem Osnaburgh St. i närheten av Growe Sta. under natten till den 17 aug. Fotspår av sot lämnades och en sotarmössa.

HELL IN PARADISE På en avgata från Paradise St. kan några av er igår natt sett denna vålnad [tecknad bild på en lieman] hämta en tiggare. Var det ett spratt? Var det den faktiska liemannen? Skriv insändare och gör din åsikt hörd!

TERROR I TUBEN En man blev knuffad ner på spåret av en mystisk figur i oljerock på Aldersgate tubstation. Enligt utsago hade figuren puckelrygg och var halt. Flydde rätt fort ändå. Åt andra hållet. Åskådare kunde bara chock se på när tåget rusade fram med sån kraft och mosade med stor mannen tills ingenting fanns kvar. Inga spår(!) av offret eller förövaren stod att finna. —dec 2

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License