Nattkvarter

Reflektioner

Gitta Sörensson

gitta.jpg

Gitta, efter att ha undrat ett bra tag över skälet till att du invigts berättade din mentor Karin om hur mycket hon älskade din mor, som blev ett indirekt offer i tvisten mellan Etablissemanget och Rörelsen. Principen ”vi delar lika” ledde till att kranen stängdes av och en ung påläggskalv på andra sidan blev hennes snedsteg när hon sattes på torken.

Karins samvete eldade på paranoian och Jonte, Petra och de andra blev osäkra på hennes stabilitet. En solidarisk Tor såg till Karins behov och uppmanade dig att se efter henne. Du inser att hon måste ryckt mattan från under sina egna fötter när hon dessutom tog din mänsklighet ifrån dig, och dödat det enda levande hon fortfarande hade i sin närhet. Hennes ord ”Jag borde aldrig invigt dig” ekar fortfarande i ditt bakhuvud. Då var det en örfil och ett avvisande. Men du vet nu att hon inte klarade av att se dig på grund av skuldkänslorna.

Hon var på väg bort i dimman, instängd, isolerad, avstängd, sökte hon sig till böckerna, sen till sömnen. Även nattetid sov hon den djupa sömnen som bara de döda sover när solen är ute. Nu behöver hon något nytt som gör att hon inte vänder världen ryggen, och även om konstnärskollektivet Färdknäppen inte är så unga som de en gång var såg du en gnista i Karins ögon när hon hörde sin gamla flammas namn.

Andreas är förvirrad. När du är med honom känner du dig sedd, uppskattad och alldeles normal. Det är en skön känsla, men du vet inte hur stort hans tålamod är. När du hörde från honom sist skällde han ut dig på sms.

Carl-Henrik Viktorin

CH.jpg

Klimt ger dig en sort tröst när du sitter i skenet från din Macbook. Det är den här typen av hobby dina gamla klasskompisar säkert ägnar sig åt numer. Om det ändå var ditt största bekymmer, att oroa dig för huruvida en popart-tavla inte ger ett för konstlat intryck bredvid en Bukowski-inköpt impressionist och att städfirman inte nallar nåt viktigt från vinkällaren. Apropå inropade objekt… Den där Joe Hill-boken

Som det är nu oroar du dig för huruvida din skapare hade större planer för dig än du någonsin kunnat ana. ”Din stad” – din stad till skillnad från hans, Franz, stad? – eller DIN stad som i Din och inte Etablissemanget. Du vet inte om du gör för grandiosa antaganden om det skulle vara det han menade. Men du har en hejaklack – Kia och Gitta stöttar dig. Men nej. Är det din bakgrund som får dig att se det som något naturligt. Arvsrätt. Storhetsvansinne. Högmod går före fall. Eller? Var det ”klä dig för jobbet du vill ha”? Du har lyckats avstyra mycket trubbel. Griskulttramset och skriverierna tystade du ner. Hägern och FFMN ger sig inte på dig i första taget. Priviligierad? Kanske Ögat. Vad hände med ögat?

Alla drar i dig. Jägerskiöldsviten har du en bokning i. Helle verkar inte gilla pompösa arslen som Runestam mer än du, och hennes perspektiv på den kamratuppfostran hon utsatt er för är nästan vänstervinklad när man tänker efter, Petra och Jonte må vara fanatiska, men Petra är inte irrationell i dina ögon. Någonstans i den här cirkusen blev du vågmästare. Alla ser till dig. Makt. Det känns … bekymmersamt. Men berusande.

När du tänker på hur lätt du rycker i trådar och får människor att glömma saker som hänt och minnas dem lite annorlunda, känner du dig mäktig och oövervinnlig. För att sedan bräckas av det Hampus avslöjade. Du är egentligen inte förvånad – du är inte högst på totempålen – det du gjort mot andra har någon givetvis gjort mot dig.

Kia Backman

Kia.jpg

Varje natt får du kämpa mot impulsen att sticka härifrån. Du vet att om du bara ordnar det för dig litegranna så kommer du kunna ha det lite kushigare. Det trygga i att sticka är att man kan alltid göra det. Men känslan av att alltid fly är inte det du behöver nu, och det innebär att reda ut saker. Lägga in tiden. Göra tjänster och få gentjänster. Spinna relationer.

I Stockholm känner du många vid namn och titel och rykte. Men sanningen är ofta mer komplicerad.
Maggan säger att Georg Ljunglöf vill träffa dig. Men du vet inte när, var och hur. Du och Ordern har alltid diffat i tålamod. Du är rastlös - de spelar ett långt spel. Du kanske har rastlösheten från Lovisa. Spontan och impulsiv. Hon såg din död i det nya året men hon hade fel, du är inte död, bara några poliser som tagit sig vatten över huvudet.

Någon som däremot är död pga henne är Marcus. Hållhaken creepet Norrby har på dig iom d känns inte värt det. Än så länge är det inga stora grejer han ber om. Men du skyddar henne just nu. När proportionerna blir större kanske du måste ha en flyktplan. Det känns inte bra att vara under någons fot såhär. Eller är så det funkar att ha en bas? Kapslarna med Red Spice är väl egentligen inte en stor grej? Det känns bra att kunna hjälpa andra att känna sig bra…… Apropå känna sig bra – Att Tindra eller inte?

Elin Törnflycht har bett dig om en tjänst. Är det en väg till trygghet? Återigen sägs att Ljunglöf vill träffa dig. Väggarna reser sig omkring dig. Är du trygg eller bara fast?

Brödsmulorna du lägger ut får fåglar att kvittra i dina öron. Men när du insåg att Bella V är "Vi 5" blev det tydligt att rykten har färger. Gitta och CH verkar vara utanför, otrygga, men de har en övertygelse. Tjänar det dina syften att stå utanför?

Vill Manne vara din PA eller tränger du dig på? Nä, han vill nog.

Frågor

 • Vad sa Petra om Vitan?
 • Vilket förbund samarbetade de med?
 • Poliserna? Hur många har det hänt? Bellas polis.
 • Hur kommer ni åt att fråga Monica om De Tusen?
 • Dödar gränser, eller skyddar de er från er själva?

Stockholm efter skymning

När kroppens krematorium
förbränt din själ till aska
och snus och vin och opium
till föga fröjder för,
då tör du nöjsam, bror, och stum
mot evigheten traska
- det är en ren formalitet
för mången att han dör.

— Nils Ferlin, Nattkvarter


Stockholm är en stad av öar. De skiljs åt av vattendrag och förenas med broar. En kort promenad tar dig från Strandvägens etagevåningar till Plattans plakatbärare. Det är en liten stad som rymmer alla sorter. Alla får plats, alla ska med. Tag plats, för snart stängs dörrarna. Varje ö har sin egen charm, varje område sin egen atmosfär och sina frekventerare. De kommer efter skymning och gör vad de behöver för att överleva. Blod är en viktig del, men att behålla kontakten med den mänskliga världen är minst lika viktigt. Att ta en vegoburgare vid Medis kanske var en del av din utgångsritual, och även nu stannar du ett tag efter ditt eget nattmål för att lyssna på söderfestarnas post-klubb-snack. Utan minnena blir du galen.

Du invigdes inte igår, men du tillhör inte De Äldre. De äldre Invictus som umgicks med adeln under stormaktstiden, de uråldriga vampyrerna i Lancea et Sanctum som inspirerade Heliga Birgittas visioner och de tidiga revoltörerna som stängde portarna till Stockholms blodbad och lapade i sig när Vitae strömmade ner för kullerstenarna. Dessa är inte armbågar du gnuggar. De är legender och skrämselpropaganda, de är sagoväsen och gudar.

Men du tyckte dig däremot skymta Monica igår: en tvåbarnsmamma från Årsta som kastades ut av sin make som anklagade henne för att vara otrogen. Hennes allvarliga munsår hon fick efter våldtäkten var inte herpes enligt läkaren och de stora ögonvaglarna och de varfyllda cystorna blir bara värre. Du har hört att hon ”videobloggar” på den mörka sidan av internet nu.

Och Hannes. Han var en blek person redan innan, och nu är han praktiskt taget genomskinlig. Hans mamma skulle bli glad att höra att han går ut mer nuförtiden. Hon skulle inte bli lika stolt över att det är för att hennes lille pojke bryter sig in hos klasskompisar från högstadietiden. Hans lista är en del av manifestet.

Det är denna skara du hör till nu. Du är inte en del av Etablissemanget. Vare sig du försöker leva ostört och utan problem eller vända dig emot den rådande ordningen måste du samsas om samma vattenhål som Stockholms bufflar, hyenor och lejon.

Platser

 • Café Linnéa - Ett litet ställe i Vasastan norr om St Eriksgatan som drivs av en av Karins kamrater, Cissi Åkerblom. Det är ett lugnt café med oregelbundna öppettider och få betalande gäster. Till och med dammsugarna samlar damm.
 • Mauds kök - En restaurang nära Blecktornsparken med kvarterskrogskänsla som stängde ner under senhösten på grund av ägarens försvinnande.
 • Slakthuset - Klubben vid Globen. Slakthuset erbjuder en avsides buffé av alla typer av människor från alla möjliga bakgrunder. Har alltid varit en favoritplats för Rörelsens unga att roa sig och fukta strupen.
 • Vitabergsparken - Rykten går om Vitabergsparken. Rörelsen har en tydlig närvaro på Söder men vill undvika "Vitan" liksom många andra som hört om försvinnanden.

Jaktmark

Kartor har ritats genom åren, staplats ovanpå varandra och arkiverats i glömska. De flesta territorier baseras på vaga traditioner eller djungeltrummans rapporter om nya gränsdragningar. Det finns platser man aldrig skulle gå för att Jägerskiöldarnas eller Cirkeln närvaro är för uppenbar. En stark Gamlings vilja att hålla sitt område fritt från slarviga nykläckta, eller få ha de aningslösa mänskorna för sig själv, vibrerar i luften.

På det stora hela är få områden aktivt patrullerade, men en allmänt rådande känsla (som beroende på person innehåller olika stora delar av rädsla, respekt och självbevarelsedrift) gör att de allra flesta unga invigda rutar in sin egna lilla hage, som de vet inte kommer leda till problem.

En stor del av Rörelsen skriver nu under på ideologin om ett fritt Stockholm. Med erfarenheten om att "Gränser dödar!" vill de avveckla territorier till förmån för fri rörlighet och en lägre risk att hungern tar över. Etablissemanget (läs Invictus och Jägerskiöldarna) är proaktivt ute efter att tränga ut förbundets medlemmar från de mer frodiga jaktmarkerna menar de.

 • Knivsöder - Området nordväst om Hornstull och omkring Högalid officiellt tilldelat Per-Erik Norrby som domän. Norrby är dock känd som en generös och gästfri värd, åtminstone för sina vänner.
 • Vitabergsparken - (Alla avråds ifrån att jaga i området, eller ens vistas…)
 • Tanto - Levi.
 • Strandvägen - Ventrue
 • Gamla Stan - Fler Äldre som "samsas".
 • Berns Asiatiska - Thomas Runestam

Grupperingar i staden

Anarker och rörelsen

Anarker

Bella V

Heter Valdermarsson eller något liknande men vill inte vara känd som en -sson pga patriakat, därav V . Bella är en del av Rörelsen och av Skaran. Hon har haft en fight med Gitta Sörensson Bella V ...

Petra Korjus

Petra är Skarans strategiska ledare. Andra som Jonte och Bella V ser henne som någon som organiserar aktiviteter och aktioner för Skaran, men hon tar alltid ett steg tillbaka när de ska genomföras....

Esso, Sten

Andra med kopplingar till Skaran

Gitta Sörensson

Bakgrund Första åren som invigd Gitta har glidit längre och längre från sitt liv som människa. Inte bara för att hon har genomgått en fundamental förvandling utan även för att hon inte känner att hon...

Jonte Blitz

Jonte är en karismatisk personlighet i Stockholms nattliv. En intim framtoning och repertoar av smicker lyckas oftast dölja hennes bristande empati. Hen arrangerar poetry slam-kvällar och andra lite...

Tor Bolander

Tor är en långtida kamrat till Rörelsen, Skaran och medhjälpare till Petra Korjus och Karin Björkbom. Han får många förtroendeuppdrag och är mer betrodd än många invigda. Till utseendet en 30+...

Svensson

Del av Skaran. Svensson Spelare SLP Koncept Gymfreak Mästare Rörelsen Scenarion Nattkvarter Inträde Hägern flyger Citat BCAA SENAST 20 min efter pass, K?

Karin Björkbom

Karin är Gittas skapare och har uppvisat vissa paranoida tendenser. Emedan Etabilssemanget med Invictus och Jägerskiöldarna fortfarande är den största boven har hon börjat se sina egna vänner som...

Theo Cosmos

Lolo, Klas, Moa, Mikko

Levis flock

Levi

Har havet i blodet. Galleri; https://www.pinterest.se/pin/255860822555921354/ https://www.pinterest.se/pin/255860822555921354/ Levi Spelare SLP Koncept Klan Gangrel Förbund ...

Spiggen

Callisto

Du kan ha stött på många av medlemmarna i Rörelsen. På Pub Anchors quizkväll, kvällskurserna på Universitetet, på Unga Klaras scen och bakom bilbränderna i Husby. De är de mest numerära, men med lika spridda agendor och från lika olika bakgrund som Stockholms generella befolkning. Medan vissa ser det att ändra sin profilbild på Facebook i stöd till dagens hjärtefråga som en politisk aktion, konstruerar andra rörbomber och placerar kamikazelakejer i styrelser.

Rörelsen har lyckats göra sig till normen för nyinvigda. Det självklara, progressiva valet. Vissa får inte ens höra talas om alternativen till förbundet utan tar det för givet att deras nya liv kommer levas i en diffus kamp mot ett vagt definierat Etablissemang som lika gärna kunde benämnas chimär. Rörelsen tror inte på att en grupp bara är så stark som den svagaste länken. De skapar kedjor av snabb kommunikation och kraftiga budskap, som en högljudd viskningslek över hustak och genom gångtunnlar – de förenas genom kampanjer och aktioner, oftast redo att stötta sin förbundskamrats sak.

Oftast.

Om Rörelsen hade varit en enhet med en gemensam agenda, där både äldre och yngre vampyrer jobbade tillsammans, så hade de kanske fått vind i seglen och #flödafritt-katastrofen undvikas. Hjärntrusten för Skaran, Petra Korjus, och Bella V manövrerade sig ur Camarillan, och många kommer sannolikt följa. Nu är Korjus blodsjagad och Bella, Sten och Esso gick frivilligt då de vägrade fördöma henne. De är anarker och därmed laglösa.

Skaran

Skaran är en undergrupp vars ledare är Petra Korjus, och verkar vara fokuserad på aktion. Just i detta nu är kampen tydlig: Gränser dödar. Mota tillbaka de som vill tränga ut oss från jaktmarkerna i Stockholm - det ska vara fri lejd för alla, ingen ska svälta.

Skaran tror starkt på mänskliga medhjälpare, kamraterna. Men ingen individ ska äga en annan, och Skaran blandar sitt blod och delar ut till de människor som de dömer värdiga att dela deras sak. Ingen ska ha full kontroll över någon annan. Vi är lojala mot Skaran, inte oss själva.

Nu är Skaran skingrad. Om de hittar tillbaka till varandra får tiden utvisa. Karin tvivlade redan på Petra, kommer Jontes ångest över att hon gav sin lojalitet till Camarillan få henne att ånga sig? Bella verkar av hennes blogg att döma inte ge upp så lätt. Så länge Petra ligger lågt kanske Skaran ligger på is? Eller kommer den återuppstå som en flamma i mörkret…

Levis flock

Lämnar man ett antal stenar på en fönsterspröjs vid kolonilotterna kan du få kontakt med dem. Annars håller de sig utanför så gott det går.

Platser

Domäner: Tanto (Levi)
Säker Jaktmark: INGEN PLATS ÄR LÄNGRE SÄKER! (Tidigare: Området kring Kungsträdgården, Plattan och Kulturhuset. Större delen av Södermalm, mm)

Etablissemanget

Jägerskiöldarna

Molle Jägerskiöld

En av de fyra Jägerskiöldarna som i folkmun kallas Etablissemanget. Molle Jägerskiöld Spelare SLP Koncept Dandy Klan Ventrue Förbund Invictus Skapare Olof Jägerskiöld ...

Olof Jägerskiöld

Gudrun Jägerskiöld

Hans Jägerskiöld

Andra makthavare

Josefine Adelbrant

Kamratuppfostrarna

Hampus Fredin

Hampus är lika delar agn och spion. C-H mötte honom först när Thomas Runestam ville ta ett snack med C-H om medlemskap. Hampus framstår som en naiv och semiambitiös underhuggare som tagit sig vatten...

Thomas Runestam

Notarie för Ventrue. Ni träffade honom i Berns salonger tillsammans med sin personliga assistent Cornelia. Han gav CH en varning om att som Ventrue inte befatta sig med fel typ av människor och ville...

Helle Kjaer-Fris

Sättet som Helle invigdes skickade henne i den riktning hon nu färdas. Som vegetarian vägrar hon ta sitt blod direkt av människor. Nattklubbar, fylla och rovdjuren i folkvimlet är inte en nödvändig...

Bo Lööf

Cornelia (Runestams ghoul)

Etablissemanget kallas de ofta av de självutnämnt förtryckta och är i Stockholm nästan synonyma med familjen Jägerskiöld. Jägerskiöldarna sätter tonen, upprätthåller traditionerna, sanktionerar domäner och utfärdar blodsjakt när det krävs.

Styret är självpåtaget uppdrag sedan sekler för Jägerskiöldarna, definitivt så länge någon av era bekanta kan minnas. Men de är inte maktfullkomliga. De Äldre av andra klaner konsulteras eller opponeras och betraktas som allierade eller rivaler i olika sakfrågor. I det mesta har dock Jägerskiöldarna stöd av tillräckligt stor del av stadens auktoriteter och har positionerat sig sålunda att deras ställning inte kunnat rubbas.

Rörelsen är i ständig opposition och ser Jägerskiöldarna som roten till allt ont. Den aktuella trätan rör Jägerskiöldarnas skenbara försök att strypa blodtillförseln till De Som Förknippas Med Rörelsen och tränga ut dem från deras vanliga jaktmarker.

Petersenska palatset på Munkbroleden i Gamla Stan är en plats som allmänt förknippas med Jägerskiöldarna, men man vet inte säkert om någon av dem faktiskt huserar där.

Ljunglöfska Ordenskapitlet

SymbolClanTremereV5.png

Ordensmedlemmar

Georg Ljunglöf

Maggan Andersson

Joel Leander

Victoria (Ljunglöfs assistent)

Aspiranter

Kia Backman

Kia var två år när hon 10/3 kom från barnhemmet på Filippinerna till trean på Kungsholmen. Hennes föräldrar Nenne och Anita skiljde sig fyra år senare varefter hon bodde mestadels hos Anita i...

Kollegor

Elin Törnflycht

Elin Törnflycht har haft ett intresse i Sångboken. Elin Törnflycht Spelare SLP Koncept Antikvarie Klan Tremere Förbund ? Skapare ? Scenarion Nattkvarter Inträde ...

Den i Stockholm verksamma delen av Klan Tremere är under Georg Ljunglöfs vingar. Är man en del av ordenskapitlet (Chantry) förväntas man jobba för Ordens framgång, i sina vetenskapliga, filosofiska och ockulta företaganden och förenandet och dessa.

Vetenskap - Det vampyriska tillståndet kan ej ännu förklaras.
Filosofi - Förstå och utveckla din plats i det "övernaturliga" ekosystemet.
Ockultism - Det oförklariga kan bemästras och förstås intuitivt och via tradition.

Ordenskapitlet är Hus Tremere-lojalister och erkänner ogärna klanens splittring.

Rodens Sed

Medlemmar

Lovisa Stillmark

Lovisa är Völva och Sejdare för Rodens Sed, Roslagens Cirkel av Hedningar som på sistone rört sig i en mer olycksbådande riktning om man får tro Lovisa. Aspekten av Valfreja med fokus på döden framför...

Hjördis

Rodens Sed kallas Hedningarna de av “civiliserade” invigda som vet att de dyrkar asagudar. Så mycket mer vet de flesta inte om dem. De är en sorts mystisk sammanslutning eller kult av vampyrer från olika klaner - Tremere, Gangrel mm. Vissa avfärdar dem som hippies, andra tror att de inte är så oskyldiga.

Cirkeln eller Häxcirkeln. Ljunglöfsorderns namn på dem som spritt sig. Vinklar gruppen från dess kultiga sida.

(Fortfarande officiellt en del av Camarillan, trots den misstänksamhet som riktas mot dem.) Lovisa Stillmark tillhör dem.

Tremere pekar finger på dessa då de verkar praktisera någon form av (förbjuden) blodsmagi eller liknande. De ses inte på med blida ögon av Ljunglöf, men innan det finns bevis på att något traditionsbrott begåtts kan de inte agera mot andra Camarillamedlemmar.

Norrbys tillhåll

Medlemmar

Marcus Selberg

. är en vampyr. Marcus Selberg Spelare SLP Koncept Tinderolycka Klan Toreador Förbund ? Skapare Per-Erik Norrby Scenarion Nattkvarter Inträde ? Citat

Per-Erik Norrby

En ung man med manér. // Norrby Spelare SLP Koncept Gromare Klan Toreador Förbund Rörelsen Skapare Okänd Scenarion Nattkvarter Inträde ...

Madde Rydberg

Personer som är knutna till Per-Erik Norrby.

Ghouler

Onödigt lidande,
onödig väntan,
världen är tom som ditt skratt.
Stjärnorna falla -
kalla och härliga natt.
Kärleken ler under sömnen,
kärleken drömmer om evighet…
Onödig fruktan, onödig smärta,
världen är mindre än ingenting,
ned i djupet glider från kärlekens hand
evighetens ring.

— Edith Södergran, Stjärnenatt


Lakejer, hjon och assistenter. Vad de än kallas är mänskliga hjälpredor bra att ha. Särskilt i en stad som Stockholm där sommarhalvåret ger en begränsad tid att göra sina ärenden. Många äldre sjunker in i dvala när solen är som mest envis, men den geschäftige skaffar sig en lakej som de kan instruera att titta förbi Clas Ohlsson innan stängning, eller ta hand om kvällsöppningen av puben.

De som bara använder en lakej under den ljusa perioden för att sedan friställa den stackars människan sägs skaffa "feriearbetare", "säsongsarbetare" eller bland den yngre generationen "sommarkatter". Det allmänt accepterade bruket av säsongsarbetare vållar lagmännen viss huvudvärk då långt ifrån alla är så ansvarsfulla (eller kompetenta) att de förvränger deras minnen, avvänjer dem eller överlåter dem till någon annan vid höstens inträde. Att behålla en lakej som inte behövs kan för många kännas besvärligt, men när en sommarkatt som närts och sen övergivits hittar tillbaka till sin tillfälliga "matte" kan besväret ta en helt annan form…

Ghouler är det vanligaste "tekniska" namnet som används, men det är vanligare att ovan nämnda eufemismer används. Såväl som "tjänare", "trälar", "slavar", "knähundar" mm. Traditionellt har de även benämnts "Gengångare" (förväxlas lätt med "gast") eller "Likätare" (något osmakligt för unga woke:a vampyrer).

Övriga

Församlingen

Tord Lagerblad

Huserade hemlösa romer i Mauds kök och vädjade sedermera till CH och Gitta att hjälpa honom få tillbaka sin mors restaurang som han tog skydd i när efter förvandlingen. Är en del av Församlingen men...

Förenad Front Mot Natten

Olle "Hägern" Hägerman

Tunnlandsvägen 51, våning 2 Bromma // Hägern Spelare SLP Koncept Xenofobisk gardist Scenarion Nattkvarter Inträde - Citat CITAT.

AbsolvoVolvo, Gefjun

De Tusen

Monica

Osorterade

Mathias Malm

Beskrivning Mathias är en fd (?) student med bakgrund inom kåren. Socialt tafatt och har lätt för att göra andra obehagliga till mods. Svårt med konceptet mitt och ditt och har vissa tendenser till...

Carl-Henrik Viktorin

Beskrivning Carl-Henrik, eller C-H som han kallas, är arvtagare till den Viktorinska förmögenheten, intjänad under de många år som det tagit hans far och farfar att bygga upp företaget . Aspirationer ...

Sotaren, Franz Getz

Helt vanliga människor?

Elias Almedahl

En klasskompis till C-H från Handelshögskolan som påminner honom om hur hans liv skulle kunna sett ut om det fortlöpt som ett liv som hans brukar. Jobbar på Swedbank Östermalmstorg som förvaltare. Går...

Maja Fridholm

(pundare och fd-elitgymnast)

Sean Gregory, Viktor Jägerskiöld, Jens Ritterfors (Investment banker)

Uppdrag

Lussevakan

Jonte Blitz bjuder in till en brytfest i Mauds kök som hålls natten till Lucia. Temat verkar vara gränser dödar / gör staden fri, och det är en mixer för möjliga nyrekryter till Skarans mänskliga andel. Jonte bistår med Red Spice och ser till att De Lojala får blanda sitt blod i sprithäxan som delas ut till värdiga människor. Solidaritet betyder...

nattkvarter rörelsen uppdrag

Griskulten

När Mathias Malm åkte med en kårförening från SU på en festhelg upptäckte han att värden för stugan där de hyrt in sig hade en egen agenda. Det blev en blodig och rusig kväll för ungdomarna då Lovisa Stillmark involverade dem alla i ett blot där en gris slaktades för otydliga syften, men som Maggan Andersson förklarat aldrig lyckats och ska tjäna...

nattkvarter uppdrag

Mata katten

Hindra Jens Ritterfors från att komma till mötet. Karin lämnar ett kryptiskt meddelande till Gitta på telefonsvararen. Karin har en ”vän” som jobbar på café (Café Linnéa) som har en extranyckel till Karins lägenhet. ”Hej lillan, du jag åker utomlands i nåra dar men kan du passa katten medan jag är borta? Tack du vet var nyckeln är. Han får inte gå...

nattkvarter uppdrag
Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License