Dà Rathad

Kapitel

Dà Rathad 1Dà Rathad 2Dà Rathad 3Dà Rathad 4

Intro

Ni dog alla måndagen den 20 december år 1993. Na Ochtar Bahbh Catha var en medlem kort. Ni grävde er ut ur gravarna i Epping Forrest och gjorde rum åt er själva i Mildreds pack genom att mörda era sires och Mildred såg på medan naturen hade sin gilla gång. Sedan lärde hon er om Badhbhs Väg, att tänka, slåss och att bli det djur ni är. Hon lät träna er som korpar – ta formen av Mórrigáns sändebud och förkämpar.

Personage

De gick från…

Rebecca, en lättsam studentska med budskap om kärlek och samförstånd förlorade sitt barn i skogen dagen ni blev till.
Leonard, en målmedveten yuppie som redan innan den dagen hade fått vittring på vad efterlivet kunde erbjuda.
Chester, en cynisk mångfifflare med tvetydig läggning och esoterisk förkärlek som bara hade en extra jävlig dag.
Gwendolyn, en ensamvarg som helst håller samhället på armslängds avstånd. Brutit med familj och fått sista vännen levande begraven.
Jason, en revenant brat som leker agent för Tzimisce och blir oavsiktligt del av den grupp han ombetts bevaka.
Lilly, en proper forskare i medicin som handplockas för sin kunskap.

…till att bli…

Lilly, en Tremere Antitribu som efter att ha dött en andra gång huserar i en Salubris kropp. Med många magier och ritualer som är moraliskt tvivelaktiga i rockärmen vägleds hon nu mot Golconda med ett samvete i form av en korp.
Chester, en avkönad domedagsprofet som tar visionframkallande ”ögondroppar” och vadar djupt i keltisk ockultism och modersdyrkan.
Gwen, en hårdbarkad och befjädrad arvtagerska med en explosiv förmåga att repellera vem som än försöker komma henne in på livet.
Leonard, en obönhörlig blodshund till korp som står på frontlinjen vid Gehennas skådeplats. Har bara ögon för matte, vem hon nu är.
Rebecca, hustru till en människa och mor till Evas Sista Dotter. Fast besluten om att vinna tillbaka sin makes kärlek riskerar hon allt i hopp om att få bli människa igen.

Se även

Na Ochtar Badhbh Catha

Figurer

Mildred Fairchilde - Mildred Spelare SLP Koncept Flockledare Klan Tzimisce Förbund {$forbund} Skapare Okänd Scenarion Dà Rathad Inträde Dà Rathad 1 Citat I Morrigans namn Beskrivning...

page 2 of 2« previous12
Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License