Sören Wrangel

Sören

Sören
Spelare — SLP
Koncept — {$koncept}
Klan — Tremere
Förbund — {$forbund}
Skapare — Johannes Engquist
Scenarion — Sfären
Inträde — {$intrade}
Citat — Varför ens försöka när man inte vet att man kommer att lyckas utan tvivel. En genväg är ofta en senväg.

Lärjunge, 7e Cirkeln
Assistent, som känner sig förmer, och vägrar tala med de nya. Allvarlig. Särskilt skeptisk mot kvinnor. Har accepterat Lovisa, och det verkar rent av pågå någonting mellan dem…

Sören är från Göteborg ursprungligen, hans barn är Christian Lindbergs sire, nämligen Herman Elofsson. Måns Ekestubbe och Herman är gamla rivaler. Det råder ingen tvivel om att Svalnäsorden har den mest omfattande biblioteket ockult litteratur, formelsamlingar och är framstående inom taumaturgisk forskning. Därför vore den Tremere som fick en inbjudan dum att tacka nej, likaså vore den som rådde honom att tacka nej dum. Det skulle vålla skandal om något sådant hände.
Ekestubbe stal Sören från Herman när Sören fortfarande var …

Kända förmågor

Allierade

Ekestubbe – Gubben är ineffektiv. Om man istället för att ta in nya rekryter med ”potential” och istället utnyttjade den samlade erfarenhet som redan finns… Men han är trots allt omtyckt.
Lovisa – Vacker, underbar och min stjärna. Hur mycket mer platonskt kan ett förhållande bli? Men det skulle missuppfattas som en distraktion om jag gick ut offentligt med den tillgivenhet jag känner för Lovisa.
Albin – Han kommer inte komma långt i livet om han enbart väljer att imitera kraften.
Ojala – Vad kom han ifrån? Vem är han? Han måste betraktas noga.

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License