Sally Rowan

Lord Dorchesters gamla flamma som vände sig mot vampyrerna och allierade sig med häxjägarna i Gideon Planke-milisen. Nya rön antyder att Sally hjärntvättats av en helig relik. Nu har Dorchester hittat Sally och försöker återvinna hennes förtroende.

Sally tillbringade tid hos Lady Burtzell efter hon invigts. Det var hon som lärde henne vad det innebär att vara … vampyr. Att vi gömmer oss för dagens ljus och inte gör väsen av oss när vi stillar våra begär. Eleanore Burtzell var som en gudmor åt många av oss och Dorchester anförtrodde sin flicka till henne och flickan förrådde henne. För 15 månader sedan avlade Sally en visit som varade ett par nätter och strax innan gryning, när Vår Lady gått för att få sin skönhetssömn avtackade Sally nattjänarna och gav två häxjägare fri lejd in i huset.

Hon flydde från Dorchester och Burtzell tog in henne. Hon flydde för att hon var förfärad över sitt nya tillstånd, kunde inte hantera det. (hon trodde på himmel och helvete, med katolska föräldrar). Trots att hon var en simpel music hall-flicka så lät Burtzell henne in på etikettskolan. Hon övertalade Sally att Damer älskade henne, att varken han eller någon av flickorna på skolan var demoner eller dyrkade djävulen. Tillslut såg det ut som att hon blev tillfreds med sitt tillstånd. Hon debuterade i Londonnatten och gick kort därefter tillbaka till Damer.

Hon kunde gömma sina kval, men det blev uppenbart bland oss flickor att hon inte riktigt kunde släppa taget om sin första uppfostran och sina mänskliga drömmar. Hon hade särskilt svårt att acceptera att hon aldrig skulle kunna bli mor…

Fotomotiv: Maudi Darrell

Sally

Sally
Spelare — SLP
Koncept — Vampyrens brud
Klan — Daeva
Förbund — Okänd
Skapare — Lord Dorchester
Scenarion — Veckor i en ballong
Inträde — Milisen
Citat — Oranges and lemons…
Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License