Rodrigo al Mahan

Rodrigo

Rodrigo
Spelare — SLP
Koncept — {$koncept}
Klan — Assamite
Förbund — {$forbund}
Skapare — Okänd
Scenarion — Santa Cruz by Night
Inträde — {$intrade}
Citat — Öga för öga, hand för hand!

Som ytterligare en av representanterna av de neutrala klanerna är Al-Mahan i alla fall inte en av de mer tillbakadragna… Man spekulerar skämtsamt om en barnslig irritation över att bli lämnad utanför, då Rodrigo nästan alltid, oberoende av vad det är, vill ha ett finger med i spelet. Detta är kanske ett ovanligt beteende för en utav klan Assamite, som med stolthet gärna visar upp en mer… kamouflerad sida… Detta är inte att säga att han är utan stolthet, nej, tvärt om. Snarare kan man säga att han är stolt över sin egen stolthet, och låter under inga omständigheter den, eller sin heder kränkas. Han är barnsligt förtjust i dueller och erkänner självbelåtet hur många han dödat, och på vilka sätt.

Nyligen fick han genom Anatoles (hans childe) klåfingrighet händerna på en del av hieroglyfpappret. Till en början ville han ta reda på mer om det, då han insåg att väldigt många är väldigt angelägna om att få tag på det, men hans tålamod tog snabbt slut och han bestämde sig för att låta några (Nazario, Salmissra, Sophie) få det om de… just det, gick en duell mot honom. Efter ett försök att låta Lupe slåss för dem (vilket han också gjorde, men mitt i alltihop flydde som en fladdermus) tvingade de Marcel, en stackars ovetande dödlig, att kliva in i ringen. Med sprayflaskan som enda vapen lyckas han distrahera Rodrigo så de alla kunde fly – detta på signal från Nazario, som just blivit uppringd av Sophie. Hon hade hittat biten snokandes i hans lägenhet.

Förödmjukad och med svart sprayfärg i ansiktet svor Rodrigo att hämnas… (särskilt på Sophie eftersom hon gjort nåt så oförlåtligt som att stjäla.)

Han planerade en vedergällning mot Sophie kvällen den 2a, men blev varse om att hans visit skulle vara väntad och beslöt sig för att vänta lite. De tar åtgärder för att finna på vem som skulle kunna vara infiltratören.

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License