Remus Poe

Poe

Poe
Spelare — SLP
Koncept — {$koncept}
Klan — Malkavian
Förbund — {$forbund}
Skapare — Okänd
Scenarion — Black Jacks
Inträde — {$intrade}
Citat — Mine! Mine! Mine!

Remus Poe blev en alldeles ypperlig kandidat till ämbetet Elysiumväktare då han vakar över allt sitt som en hök. När något kommer i hans ägo eller något kommer under hans kontroll slår han vakt om det, och inte ens Starke Adolf kan slita det ur hans händer. Om någon skulle försöka, ja då märker de snart att Poes inte bara är manisk utan också hysterisk.

Remus växte upp på 40-talet i materialismens tecken som enda son till en museiintendent och en arvtagerska av den italienska noblessen. Han var bortskämd men driftig och utbildade sig i ekonomi och juridik. Han ärvde sin fars intresse för konst och sin mors intresse för cocktailpartyn och senare även hennes förmögenhet då hon dog av en överdos opium. Då var han 24. Vid trettiotvå års ålder gifte han sig med en söt 19årig politikerdotter vid namn Beatrice och vid 38 års ålder tog hon ut skilsmässa. Med hjälp av en mycket skicklig advokat som hennes familj bekostade lyckades hon få ut inte bara de 75% av miljondollarförmögenheten de redan hade pressat upp äktenskapsförordet till (något som måste gått den blåögde och nykäre Poe obemärkt förbi) utan därpå ytterligare 16% i diverse skadeståndskrav familjen gjorde i åtal om oskuldsberövande. Det som inte flickans familj tog gick sedan till Poes egen advokats arvode.

Flickan ödslade ingen tid i att nu flytta in sig själv och sin jämngamle älskare, sedermera make i Poes herrgård, drack hans champagne, tog turer i hans Aston Martin och älskade i hans himmelssäng med autentiska rokokosnidade gavlar.

Poe dukade under för apatin och omhändertogs på ett sanatorium. Det var inte förrän tre månader av elchocker senare som han pratade igen. Vid det laget var han invigd. Och han beslutade att han inte alls förlorat alla sina ägodelar, de fanns ju kvar, ett sketet domstolsbeslut gjorde ingen skillnad. Den nye maken röjdes snabbt ur vägen och Beatrice blev hans fru igen…

----forts följer

Se även

Beachwood Elysium

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License