Raúl Cervantes

Raul

Raul
Spelare — SLP
Koncept — {$koncept}
Klan — Ventrue
Förbund — {$forbund}
Skapare — Señor Veccianus
Scenarion — Santa Cruz by Night
Inträde — {$intrade}
Citat — CITAT

När Señor Veccianus bestämde sig för att hans childe, Raúl, var tillräckligt mogen för att njuta av det enda som var viktigt i denna värld – makt, så gav han hon en stad att regera. Denna stad råkade heta Santa Cruz de la Sierra.
Efter att han städat upp staden med hjälp av Clark StPatrick, Nikolaj Petrovic och Nazario lät han Raúl åka dit och ta över makten. Raúl hade tidigare bott i Lima och varit klanpiska där – en titel V. förhandlat sig fram till med stadens Ventrue och Prins Carmelita.

Första intrycket av Raúl är att han är en ung och ganska oerfaren invigd. Han visar inga tecken på de paranoida drag många äldre vampyrer lägger sig till med under åren, utan kan till och med verka oförsiktig och oroande impulsiv. Sanningen är att denna självsäkra attityd inte är helt oförtjänt. Som ett childe till Señor V. har han blivit skolad till denna typ av åtaganden, och han är mycket väl förberedd för rollen som prins.

Inte heller den barmhärtighet Raúl ibland visar ska misstas som ett svaghetstecken – han känner till skillnaden mellan nödvändighet och grymhet.

Raúl börjar visa att han inte är så medgörlig som han först kanske verkade. Efter att ha snäst av Salmissra Andalusia och avbrutit samarbetet låter han inte någon mer trampa på hans fötter. Han välkomnar Walter, Fernanda och Enrico både för att de verkligen behöver fler invånare, men också för att två av dem faktiskt bott i staden förut och Walter till och med i Lima samtidigt som Raúl. Han vet att han är pålitlig…

Han är mycket upprörd med Sophie för att hon drack av hans ghoul, Juan.

Raúl har det svårt att hålla folk i schack just nu. Han vill inte låta någon ta del av makten eller lägga sig i hans beslut, men det är svårt när andra så uppenbart har övertaget. Redan etablerade kontakter i staden och kännedom om området. Men han ska lyckas.

Hans ”rövslickeri” för Carmelita är inte utan grund. Carlos var inte särskilt populär hos henne, och se hur det gick för honom. Han fick ingen hjälp i att slå tillbaka Sabbaten. Men innan han kan börja tänka på att erhålla tjänster av henne måste han hjälpa till att betala tillbaks de boons som hans sire fått. Som det är nu kan Carmelita styra Raúl hur hon vill.

Kända förmågor

Dominate 3

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License