Nicole Tillier

En Gangrel som är precis sådär som man tänker sig Gangrels. Är jämt ute o springer i skogen, ser smutsig ut, umgås helst inte med andra invigda, försvinner ibland långa stunder i taget… Fast kanske inte riktigt ändå sådär som man tänker sig en Gangrel. Hon har ju inga av de gangrelegenskaper som uppskattas av andra invigda. Så vad kan man utnyttja henne till då frågar sig de mäktiga?

Ingen räknar egentligen med Nicole, men känner man att man vill hävda sig eller kanske skyffla över några obekväma åtaganden så vet man vem som aldrig vågar säga nej. Tydligen har det något med hennes sire och andra våldsamma maktfigurer i hennes liv att göra. Men det enda hon verkligen tycks ha lärt sig av dessa mäktigare vampyrer är att hålla sig undan.

Men eftersom ingen direkt känt sig intresserad av att mäta sig med henne är hon dock ännu ett ospelat kort. Ett ess eller en tvåa? Det är väl ingen högoddsare tyvärr.

För att vara någon som för det mesta höll sig utanför Camarillans "gemenskap" går det mycket rykten om denna Gangrel – både sanna och falska, men den kontentan är att vem det än är som gjorde henne till vampyr, kan han inte ha tänkt efter särskilt mycket. För tydligen är Nicole så missanpassad till denna tillvaro att hon hyser en stor motvilja till att dricka blod. Vissa säger att hon aldrig dricker av människor, medan andra skrönor går om att hon inte dricker alls, till dess att hon blir så hungrig att hon inte längre har kontroll över sig själv – och låter besten sköta det som hon själv inte nänns. Det senare tycker många verkar omöjligt, eftersom ingen kan säga att de någonsin sett Nicole ursinnig eller ens arg, eller ens det minsta uppretad. Enfaldig, klen och obetydlig är alla ord som använts för att beskriva Nicole. "Hon har inte ens vett att göra en fluga förnär" ska tydligen Adonia ha sagt om henne, och skrattat.

Vad man då kan bringa till minnes är den där historian med lamadjuret… För ett par år sedan ska Prins Juan Peros ha hittat ett lamadjur spetsat uppepå gallergrinden utanför sitt lyxhus. Både Sarita och Guido såg det med egna ögon sa de. Den skyldige var Nicole, och en luddig förklaring som Peros tydligen klämt ur henne var något om att "mana er till en annan diet" eller så hade det med djurens rättigheter att göra (vilket verkar en smula absurt). I vart fall skrattar man nu åt händelsen och likaså åt Nicoles fånerier.

Och som om inte det var nog: många skakade på huvudet och frågade sig om Prins Peros inte var riktigt klok som senare tydligen tyckte hon kunde klara av ansvaret när han tillät henne inviga ett childe. På ett sorglustigt sätt försvann dock det problemet ur världen när han endast två dagar efter han presenterades för stadens invigda, tog livet av sig. "Försvinnandet" bortförklarades snabbt då till och med hans vänner kunde vittna om den plötsliga "depressionen".

Man kanske i hennes försvar kan tycka att hon bara är otursförföljd, men många är eniga om att hon mest bara är ett enda stort misslyckande.

Nicole

Nicole
Spelare — Maria
Koncept — Lastbilschaffis
Klan — Gangrel
Förbund — Camarillan
Skapare — Lupe Racha
Scenarion — Santa Cruz by Night
Inträde — SCBN08
Citat — Snälla, kan du inte sluta slå henne? Ser du inte att hon har… Nej det…det va inget förresten… Va? Nej, ja sa ingenting…
Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License