Mario

Mario

Mario
Spelare — SLP
Koncept — {$koncept}
Scenarion — Santa Cruz by Night
Inträde — {$intrade}
Citat — …béseme, béseme y seremos juntos siempre…

Bolivias egen smörsångande Ricky Martin-kopia. Stjärskott på pophimlen under 2000. Marios megahit "Béseme" med sin smittsamt trallvänliga melodi och okomplicerade textrader gick inte att undkomma. Mario och Ania träffades strax efter hennes reklamkampanj med Red Bull, då Mario ville att hon skulle vara med som huvudroll och dansare i musikvideon till hans nästa sommarhit som skulle spelas in på standen i Venezuela. Ania tackade artigt nej, men fortsatte ändå umgås med Mario, och de två blev snart Bolivias hetaste kändispar. Men Ania började få svårt att hålla maskaraden och Mario blev alltmer otålig med vad han tyckte var avspisande från hennes sida. Mario sökte sig till andra.

Svartsjukedramat spelades upp i skvallerpressen, och Ania såg beviset på ett, i många hänseenden, avslöjande videoband som hade spelats in under en av Gonzos lyxfester (senare känd som massakern).

Mario själv överlevde dock festen, men bara länge nog för att stöta in i Anias hängivne beundrare Delmar som spionerade på henne från sitt fönster tvärs över gatan. Delmar levde under vanföreställningen att Mario hade tagit hans kvinna ifrån honom och att något måste göras. Så en natt när Mario kom till Anias hem för att försonas kliver Delmar ut på gatan med en pistol och skjuter Mario i vredesmod. Mario faller ihop i Anias famn och inte långt efter att ambulansen kört iväg med honom avlider han av blodförlust.

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License