Julian Morrow

De som inte känner Julian kan frestas att beskriva honom som en av de mest välbalanserade Malkavians de någonsin råkat. När man träffar honom är han allt som oftast trevlig och tillmötesgående och bortsett från de sarkastiska små gliringarna så fäller han aldrig ett ont ord om någon. När man träffar Julian så är det troligen vid en teateruppsättning, antingen han själv spelar eller sitter i publiken, han är inte heller främmande för att kila runt på konstutställningar av alla de slag. Varhelst de uppenbarar sig.

Julian ser visserligen inte vidare bra ut, men det han saknar i utseende brukar de flesta vara överens om att han kompenserar för med ett trevligt bemötande och ett leende på läpparna. Ja, bortsett från att han ibland, när han spelar teater, kanske går upp lite för mycket i sin roll så tycks han faktiskt nästan helt normal!

Sedan finns det de som känner honom.


Efter den traumatiska händelsen i Paraninfo Universitario där han blev beskjuten gick Julian inkognito. Han stängde in sig på sitt rum och ville inte komma ut. Han var tvungen att fly och gjorde det på det enda sättet han visste, han skulle bli någon annan.

Han fick sin chans när Walter halshöggs, men halades in igen av Jacques, Ania, Aruma och Fabio varpå han reducerades till ett katatoniskt kolli utan varken identitet eller roll. Sanatorium nästa.

Julian

Julian
Spelare — Björn
Koncept — Aktör
Klan — Malkavian
Förbund — Camarillan
Skapare — Victoria Hérnandez
Scenarion — Santa Cruz by Night
Inträde — SCBN08
Citat — Vilket förresten påminner mig om en förtjusande liten uppsättning av Hamlet i Paris -28!
Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License