Franz Rehmann

"Herr Rehmann uppenbarar sig som en lång mörk gestalt i dunkla gränder i skumma kvarter. Han letar efter Er som har kastat konvenansen åt sidan och struntar i allt vad bordsskick heter när Ni ljudligt sörplar i Er från bordellflickans halspulsåder. Han letar efter Er som inte utövar självkontroll som en sann gentleman, efter Er som har större aptit än vad som anstår en dam.

"Som en dödsängel kliver han ur en skugga i Shoreditch och låter yxan falla. Han kallas Domptör för att han håller oss i ett koppel. De unga, de okunninga, de ej ännu rumsrena får smaka piskan och lära sig veta hut. Men de degenererade och vulgära som känner etiketten men vänt den ryggen åt är bortom all hjälp.

"Be att Ni som En Annan är salongsfähig och välartad. Och då talar jag inte om att skilja på sherryglas och hock utan på fä och folk. Ja, även en baron kan vänta sig ett besök från Rehmannen, om Min Lord är oförsiktig…"

—Anonym

Herr Rehmann bär en yxa och använder den när han behöver. Han gömmer större delen av sitt ansikte. Han är bekant och samarbetar till synes med Lady Margaret. I vilket syfte? Vem vet?

Herr Franz Rehmann

Herr Franz Rehmann
Spelare — SLP
Koncept — Domptör
Klan — Nosferatu
Förbund — Okänd
Skapare — Okänd
Scenarion — Veckor i en ballong
Inträde — Under jord
Citat — Om det inte var Er jag såg med äppelpojken vid Ludgate, varför flyr du då ifrån mig?
Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License