Fabio Fuentes

Fabio Fuentes

Fabio Fuentes
Spelare — SLP
Koncept — {$koncept}
Klan — Toreador
Förbund — {$forbund}
Skapare — Okänd
Scenarion — Santa Cruz by Night
Inträde — {$intrade}
Citat — ¡Hola muchacha! Har du nånsin funderat på att bli skådespelerska?

Fuentes var den kanske mest kontroversiella av de betydande i staden, omstridd såväl inom rådet som inom sin egen klan. Fabios konstnärliga talanger var inget man pratade högt om. Förvisso gjorde han inget anspråk på att ha några ambitioner inom det området utan brukade till och med visa sådan självdistans att han ofta skämtade om sin egen obegåvning. Hans enda egentliga bedrift är det sällskap av dödliga han samlat omkring sig. Män och kvinnor av alla samhällsklasser som han i all sin ödmjukhet "hjälper att uppfylla sina drömmar" som han själv uttrycker det. Det är också mer eller mindre känt att Fuentes mer än en gång brutit mot maskeraden på ett eller annat sätt med fler än en av dessa skyddslingar. Ibland kunde det gå så långt som att det bröt ut i ett våldsamt svartsjukedrama dem emellan, eller kärlek förvriden till hat i vilket de hotade med att avslöja för allmänheten vad Fabio egentligen var för någon.

Turligt nog har alla dessa små besvär tagits hand om av inte alltför glada ämbetsmän. Inte tack vare Fabio. Han själv verkar ha en smått road inställning till allt tumult och uppmärksamhet och verkade inte ha något emot att uppmuntra det återigen. Naturligtvis såg inte Peros och Klanfurstarna på detta med blida ögon, och när det gäller Klan Toreador så var Fuentes eskapader heller inget de uppskattade. Visst fanns det en och en annan som emellanåt tyckte han var riktigt underhållande, men en konsensus var att Fuentes mest var till skada för klanen. Så varför gjorde ingen något för att avsätta honom? Skälen går isär. Rådet menade att detta var en klanangelägenhet, men tydligen skulle han vara alldeles för gammal för att någon skulle kunna ersätta eller rå på honom om man skulle vara tvungen att ta till våld. Dessutom säger ett rykte att Fuentes från början tillhörde Sabbaten, och har därmed inte ett uns mänsklighet i kroppen och skulle göra vad som helst för att försvara sin post…

Kända förmågor

Övermänsklig styrka
Stilla besten - Kan ta någon ur frenzy.

Andra looks

Fabio

Villan

Ghouls

leandro.jpg Leandro Abrego har konstant jour. Om Fabio vill åka någonstans, vare sig det är med limousin, helikopter eller jetplan står Leandro till förfogande. Tillbringar mycket tid i Fabios garage och det tiotal bilar Fabio äger.
Marita.jpg Marita Mendez Hårstyling, fotmassager, klädshopping, kalenderansvarig. I mångt och mycket en personlig assistent. Hon är anställd i Fabios hushåll på heltid, dvs 24 timmar om dygnet. Då hon var instrumentell i Adonias avrättning har hon som straff skickats bort av Fabio för att lära sig en läxa. Vart vet ingen, men för henne är var som helst utan Fabio ett helvete.
Emilio Emilio Bustamante är centrerad och balanserad. Han instruerar Fabio i Yoga och meditation och annan personlig träning. Emilio tränar Fabio åtminstone nio pass i veckan, men i övrigt kommer han och går som han vill och har varit med länge i gemet. Fabio hjälpte honom med sin karriär som stuntman och han är bland de mest anlitade i Bolivia.
Rafaela Rafaela driver Los Serenos åt Fabio där hon tillbringar nästan all sin vakna tid. Hon är utbildad i business administration med inriktning på affärsjuridik och marknadsförning. Hon har inte mycket till övers för våpen som svärmar för Fabio i villan.
alba.jpg Alba svärmar för Fabio i villan.
xiomara.jpg Xiomara svärmar för Fabio i villan. Pratar gärna om sig själv och sina modell/skådespelaraspirationer och hur hon vet att man måste vara beredd att göra allt för att nå dit man vill.
fabiojr.jpg Fabio Junior är inte särskilt bright.
Lidia
Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License