Chelsea Northbrook

Chelsea

Chelsea
Spelare — SLP
Koncept — {$koncept}
Klan — Followers of Set
Förbund — {$forbund}
Skapare — Okänd
Scenarion — Santa Cruz by Night
Inträde — {$intrade}
Citat — Åh, jag är bara någon som kommit för att hjälpa er.

Bakgrund

Den första emissarien skickad av Setite-prästerna. (nr2 & nr3 = Salmissra Andalusia och Vipah) Chelsea övertygade gruppen om att hon var en Ventrue. Hon lurade med dem ut i träsket för att ta sig till ruinen där ena halvan av papyrusarket låg gömd. Under förevändningen att det var en gåva till Prins Carlos de begav sig ut för att få tag i lyckades hon få med sig de flesta i staden. Innan de gav sig iväg visade hon prov på sin "lojalitet" till Camarillan genom att döda de anarchs som hon själv lejt att få Malcolm mördad. Varken Malcolm eller Li Peng litade riktigt på henne. Maxim hade också sina tvivel, men de dämpades på övernaturlig väg under en middag då han misslyckats med att komma över hennes blod åt Malcolm i analyseringssyfte. Lupe Racha hade blivit försatt i torpor av sina skador i slagsmålet med dessa anarchs, men Chelsea tog då tillfället i akt att mata honom med sitt blod så att han vaknade… Hur annars skulle man kunna hålla någon som honom i koppel?

Hennes rätta jag blir de varse när hennes tålamod tar slut: Ute i träsket vågar Fernanda varken klättra eller simma över ån (det sista hindret på vägen till ruinerna). Chelsea tycker det är bäst att göra sig av med mähät där och då när hon tror att ingen ser på och attackerar henne med Fernandas glasvassa stråhattsdekorationer. Föga anade hon att hon inte var den enda ormen som lurade i gräset. Anatole och Li Peng hade skuggat gruppen på order av Prins Carlos och far nu fram ur buskarna. Ett välriktat svärdshugg från Anatole senare ligger hon på marken. En varg som senare förmodades vara Li Peng står över henne hugger efter hennes strupe.

Fernanda vacklar omkring omtöcknad och gruppen tar sig tillbaka över ån efter att de hört ett ylande. De möter Anatole, Fernanda, Li Peng som kommer involtande från skogsmörket samt en hög aska som två minuter tidigare hade varit Chelsea.

Kända förmågor

Hon fick Lupe och Li Peng att backa ur ett slagsmål som de var nära att starta på hennes tomt.

Mål

Hon ville hitta papyrusbitarna

Kontakter

Don Giovanni

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License