Ania Quintana

Det har inte varit en lätt resa för Ania, från att vara en duktig men knappt uppmärksammad salsadanserska till att bli en rikskändis, ständigt i rampljuset sedd på reklampelare såväl som på skvallerpressens förstasidor. Hennes salsakarriär fick bland annat ett ordentligt ryck när hon blev tillsammans med Mario, den hetaste latinopop-artisten i Bolivia. Det var uppenbart att hon älskade uppmärksamheten. "Posh & Becks-syndromet" ökade publiciteten och spädde på beundrarskaran. Och i och med den ett och annat rötägg.

Men inte all publicitet är bra har hon lärt sig. Skottlossningen utanför Ania och Marios död bevakades hårt och av vissa pekades hon själv ut som den svartsjuka flickvännen som ville hämnas. Polisen, som Ania i olika ärenden har fått ta flertalet vändor hos på sistone var dock av en annan uppfattning.

Hur lätt är det egentligen att hålla maskeraden intakt under så hård bevakning. Ja, hur det än står till med den saken har Ania på sistone även gjort en kometkarriär i Camarillan. Hon har bott i staden länge , men fram till för några månader sedan har stadens politik inte intresserat henne. Hon är en Toreador i själ och hjärta, trots dusterna inom klanen på senare tid, och blev under Prins Isobel de la Destigo utsedd till Elysiumväktare.

Ania's crib ligger i det hippa partydistriktet Barrio Equipetrol.
Hon var väktare över Eliseo del Rio Piraí.

Medverkan

Dök först upp i: 4. Santa Cruz by Dawn - Fiat Lux II
Sågs senast i: 13. Chávez arv

Stuff

AniaQuintana.pdf logg.png

Galleri

Ania Quintana

Ania Quintana
Spelare — Karin
Koncept — Salsadiva
Klan — Toreador
Förbund — Camarillan
Skapare — Pierre Garsot
Scenarion — Santa Cruz by Night
Inträde — Fiat Lux II
Citat — Man har aldrig tråkigt när man kan dansa Merengue i Celerity!
Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License