Alano Izquierde

Alano

Alano
Spelare — SLP
Koncept — {$koncept}
Klan — Tremere
Förbund — {$forbund}
Skapare — Okänd
Scenarion — Santa Cruz by Night
Inträde — {$intrade}
Citat — När andra ljuger är det bilderna i dina drömmar som säger sanningen.

Med sin mustasch och sin värdighet ser denne man nästan ut som en engelsk godsherre från 20-talet eller kanske en spansk officer under andra världskriget. Hur det än ligger till ger Izquierde sken av att vara en mycket tålmodig person som aldrig brusar upp, alltid lyssnar på vad andra har att säga och lyckas ändå på ett eller annat sätt få som han vill. De finns de som ibland antyder, att Alano, han backar minsann inte för att använda sig av sina breda "talanger" (dvs. discipliner) frikostigt. Var det något som inte var "riktigt som det skulle" så hade Izquierde varit i farten sade man, halvt på skämt och halvt på allvar. Många paragrafryttare menade också att han missbrukade sina krafter, men hade aldrig några konkreta bevis för att han faktiskt någonsin gjort något alls. De var antagligen mest rädda för vad han kunde komma att göra mot dem. Någonting som har spätt på oron rörande Izquierdes fördolda maktbegär och högtflygande ambitioner var en incident som resulterade i att hans childe och lärling kallad Enano blev stum. "En sporre i studierna" hade Izquierde visst kallat det.

Alano var den sällsynte klanfursten som inte begärde att få bli utsedd till Prins när Raúl Cervantes försvann. Däremot var han angelägen om att det blev den han ville. Han är nära allierad med Fernanda, men tycker själv att han har alltför stort tålamod med de andra. När han fick veta att nyblivna prinsen Isobel och Walter konspirerat för att göra sig av med Raúl och därtill dragit in en Assamite, spelade han Traditionskortet och fick Isobel avsatt.

Kända förmågor

Drömvävandets väg - Det är känt att Alano vet mycket om drömmar men inte helt vad det innebär.
Skapa drömfångare - En drömfångare gavs först till Julian för att skydda honom mot "hot" när han låg medvetslös efter att han tagit sig in i Eien. Fler skapades senare när Carmelita infekterats av Apep och anföll staden.
Benet som suger lögner - Under ett Elysiummöte skickades ett ben runt cirkeln för att ta reda på omständigheter kring Raúls död.

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License