Kakafonigehör

Kakafonigehör (Cacophony Savvy)

Kostnad: ● till ●●● | Villkor: City Status ●

Du har fingret på pulsen till De Invigdas skymda skeenden. Du kan koderna och de subtila uttrycken som gör att vampyrkultur (den äkta) frodas trots Maskeradens rökridåer. Varje nivå av gehöret bygger på den tidigare. Denna Fördel förutsätter att du kan läsa och lämna meddelanden i Kakafonin.

Hake: Kakafonin är inte till för åskådare, du kan inte enbart ta till dig, du måste bidra. Om du inte regelbundet förser Kakafonin med skvaller faller du efter. För att komma tillbaks i kontakt med nätverket måste du bidra med något matnyttigt.

● På uppgång — Du kan läsa tecknen när du ser dem ute. Slå Intelligence + Streetwise för att identifiera meddelandet. Du kan läsa ut ytterligare detaljer så som budbärarens klan, förbund, smak i människor, och ursprung genom att subtrahera en tärning för varje ytterligare detalj.

Om området som iakttogs var del av någons Jaktmarker kan du lägga till deras värde i Fördelen Jaktmark för att upptäcka saker innehavaren inte menade att förmedla. Exempelvis kan synnerligen bleka pundare i området antyda att denne normalt dricker från narkomaner.

●● Backpacker — Du är bekant med alla insändare och kontaktannonser, kodspråk i tidskrifter, affischerings- och klotterväggar som ger de bästa lokala nyheterna om De Invigda. När en ny vampyr kommer till stan kan du skaffa info om dettas föredragna jaktområden och deras alternativa identiteter inom en vecka. Via "På uppgång" kan du ta reda på närmare info via djungeltrumman.

●●● Bära hatten — Du har tjuvheder och är respekterad inom Kakafonin. Inget händer utan att du känner till det. Du är den lokala kulturens nav och därmed även den första att veta när vampyrjägare är i farten. Slå Wits + Politics en gång per kapitel, och för varje lyckad tärning får du svar på en av frågor om samhällsklimatet:

  • Vilka är på uppgång?
  • Vilka är på väg ut?
  • Var är Maskeraden som vekast?
  • Finns det någon människa som är nära att upptäcka Släktet?
  • Vilka jaktmarker är de bästa i stan?
Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License