Griskulten

När Mathias Malm åkte med en kårförening från SU på en festhelg upptäckte han att värden för stugan där de hyrt in sig hade en egen agenda.

Det blev en blodig och rusig kväll för ungdomarna då Lovisa Stillmark involverade dem alla i ett blot där en gris slaktades för otydliga syften, men som Maggan Andersson förklarat aldrig lyckats och ska tjäna till att föda fram en sorts mytisk varelse. Lovisa har i omskrivningar bekräftat.

Mathias anropade sin vän och kombo C-H för att få hjälp bort från platsen, C-H uppmanade honom sedan att ligga lågt.

Emedan de flesta ungdomar hade grava minnesluckor från kvällen var det nämligen en som mindes delar. Det blev nyhetsstoff för dagstidningar, men de mer avslöjande detaljerna kom från en ETC-skribent nosade fram storyn och skrev en vinklad artikel om kårväsendets anakronism och förödande effekt på ungdomar samt citerade vittnesmål som sa att man tvingades dricka varandras blod.

När Kia återvände till staden förde hon ihop C-H, Gitta och Kia för att påtala maskeradproblematiken i om denna story blev större, då hon visste att C-H och Gitta hade varit där och att Lovisa var Kias skapare.

C-H övertalade Nina, skribenten, och vittnet om att förneka och glömma. Kia försökte reda ut saker med Lovisa, och av allt att döma är stormen nu utriden…

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License