Gittas dagbok

15 december 2015 TISDAG

Det är kaos! Rörelsen och jägerskölderna kommer hamna i krig.

Varför jag? Mötet med Karin
Norrby sa att jag var lik min mamma… Hintade en massa om henne… Jag måste bara veta .. . och jag har äntligen övertalat Karin #prata om det.

Karin var en del tills nyligen. Norrby har knivsöder. Brukar vara ok

Karin träffade min mamma under hennes sjuksköterskeutbildning. Mamma var en del av skaran. Hon inledde ett förhållande Med en invictus dräng. Invictus kom på dom och mamma blev avslöjad som rörelsespion.

Petra skar av mamma efter att hon röjde sig själv som rörelse ghoul. Karin gjorde henne då till sin egen ghoul. Men Petra tvingade Karin sen att lämna min mamma utan blod för att det är emot rörelsens stadgar att ha en egen ghoul. Ghouls ska vara kommunala.

Så min mamma går tillbaka till sin älskare från invictus och dödar honom och tömmer honom på blod. Invictus kommer på henne och mäter ut blodshämd.

Efter att Karin berättade det här så blev hon hispigare. Hon sa flera gånger att hon inte skulle ha invigt mig i det här… Att hon kanske skulle dras in i konflikten och att jag skulle hålla mig utanför.

Anders hade sms:at och frågat om en dejt… Efter dagens händelser så hade jag nästan glömt bort det men innan jag la mig så kunde jag svara. Han ville träffa mig… MIG. Vi lyckades stämma träff för att dricka öl på fredag. Jag tror att jag till och med lyckades verka chill. Jupp.

16 december ONSDAG

Thor, Petras ghoul, ringer mig och meddelar att Maggan Andersson vill träffa mig och CH på café Linnea. Hon var ju asball och hon sa ju att hon kanske skulle behöva våran hjälp.

Ägaren till café Linnea vill att Karin ska höra av sig till ägaren så fort som möjligt. vet inte ifall jag vill prata med henne än. Men jag borde kanske för att

Maggan förde ihop oss med Kia som verkar känna Lovisa. Har inte sett henne tidigare. Men verkar ok. D

Vi såg Mattias fyra dagar sen. Dagen efter grisfesten. Ch sa åt honom att ligga lågt.. Det verkar som att han lyssnade. Blir lite orolig. Men Kia verkade ännu mer orolig än mig … eller alltså jag var inte sa :.. Strunt samma. Lovisa svarade inte i telefon heller så Vi bestämde oss för att göa ett till besök till hennes läskiga stuga i Åkersberga.

Vi måste se till att det som hände i Marsätra, Stannar i Marsätra. Louisa svarade inte i telefon och vi blev oroliga.

När vi kommer fram så är det mörkt och Kia hittar en extranyckel och rusar in. Det luktar starkt av härsket kött. Louisa har städat ordentligt men lukten har definitivt inte gått bort.

Kia springer upp till hennes sovrum och där ligger hon i sitt eget och det hon har i magens blod. Kia övertalar henne att följa med till Kias lägenhet på söder.

Gydian är en vän till Louisa som har hjälpt henne med ritualen.. De försökte utföra en hildesvinsritual. Men hon känner sig lite utanför. Det håller på att ske en förändring inom cirkeln. Det verkar som att ingen fiktion i Stockholm står stadigt just nu.

Kia är orolig för vad som kommer hända med louisa nu när ritualen har misslyckats.

Karin och min mamma Solveig föll offer för skarans och invictus maktspel. Skarans omöjliga "alla ghouls ska vara kommunala" policy förstör liv. Jag kan inte stödja det här… Jag måste lämna rörelsen. Kan inte med deras sätt att behandla människor som om de är kompost.

CH och jag släpper av Kia och louisa på söder CH kör mig sen till Odenplan så att jag kan ta mig ett kvällsmål. Vi pratar om hur fackad situationen i Stockholm verkar just nu.. Jägersköldarna rustar till krig, rörelsen också.. Cirkeln verkar svaja… Vart ska vi ta vägen…?

Sorry, we couldn't find any images attached to this page.
Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License